Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plugin jobs nie działa!

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Tak, to jest widocznie błąd że nie posiadasz tego pluginu na poprawnej wersji serwera :D

Lub źle go wgrałeś. Spróbuj odinstalować pluginy wgraj sam Jobs i zobacz czy będzie działał.

Może coś blokuje.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Plugin przestal działać po tym jak usuwałem zbędne pluginy. W tym usunąłem plugin vault. Nie wiedzialem że on jest potrzebny do dzialania pluginu jobs. Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Zle skonfigurowany plugin "Jobs" lub permissions z tym pluginem.

Drugi prawdobodony błąd to stara wersja tego pluginu link znajdziesz tu na obecną wersje 1.2.5:http://forums.bukkit.org/threads/inact-econ-jobs-v2-0-1-jobs-plugin-for-minecraft-iconomy-4-5-boseconomy-permissions-860.13294/

Czekam na Like.

A VAULT to dodatek od Iconomy nie od Jobs :P

Zle skonfigurowany plugin "Jobs" lub permissions z tym pluginem.

Drugi prawdobodony błąd to stara wersja tego pluginu link znajdziesz tu na obecną wersje 1.2.5:

http://forums.bukkit.org/threads/inact-econ-jobs-v2-0-1-jobs-plugin-for-minecraft-iconomy-4-5-boseconomy-permissions-860.13294/

Czekam na Like.

A VAULT to dodatek od Iconomy nie od Jobs :P

Ocenzurowano przeze mnie moje nowe konto to Windows

Opublikowano

Dziwny zbieg okoliczności, wczoraj też padło mi Jobs, nie działa mi ani na poprzedniej konfiguracji ani po nowo wygenerowej, co ciekawsze nie działa ani na serwerze dedykowanym ani na serwerze na komputerze.

EDIT.

Spróbuję od nowa skonfigurować Jobs

EDIT2.

Właśnie wyczytałem, że Vault jest wymagany do poprawnego działania Jobs, to dlatego ci nie działa.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Miałem ten sam problem zainstalowałem Vault i mi działa tylko nie mam prac Czyli na przykład jak wpiszę /jobs browse To mi nic nie pokazuję pisze tylko There are no jobs you can join. Proszę pomóżcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...